شهر هنوز هم علمدار می‌خواست این را می‌توانستی از حضور پرشمار مردمی که در نوزدهمین یادواره شهید علمدار آمده بودند فهمید.
کد خبر: ۱۵۵۱۵۶
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳ 01 January 2016

به گزارش تابناک مازندران، نوزدهمین سالگرد شهادت شهید سیدمجتبی علمدار با حضور پرشور مردم عاشق و ولایت‌مدار شهرستان ساری در حسینیه عاشقان کربلای این شهرستان و ورزشگاه جنب این حسینیه برگزار شد.

شهر هنوز هم علمدار می‌خواست این را می‌توانستی از حضور پرشمار مردمی که در نوزدهمین یادواره شهید سید مجتبی علمدار آمده بودند، فهمید.

حسینیه عاشقان ساری که محل قرار برگزاری این همایش بود مملو از مردمی بود که دعوت‌نامه دم درب منزلشان نرفته بود، از بنرهای نصب شده در سطح شهر به همدیگر می‌گفتند پنج‌شنبه‌شب هستی؟ «همه آمده بودند».

جوانان و نوجوانان حضورشان بسیار پررنگ بود؛ جوانانی که شاید سن‌شان کمتر و بیشتر از 19 سال بود؛ 19 ساله‌ها در مراسم سالگرد نوزدهمین سال شهادت شهید علمدار آمده بودند یعنی همان‌های که در زمان شهادت شهید علمدار هنوز به دنیا نیامده بودند اما نجوای عاشقی شهید علمدار را مادران آنها در گوش‌شان زمزمه کردند و این زمزمه آنها را به این مراسم هدایت کرده بود.

خانمی ناخودآگاه به نزدم آمد و دید در حال نوشتن هستم، گفت؛ فرق شهید علمدار با دیگر شهدا چیست که این همه دوست‌شون دارند گفتم: ایشان علمدارن و خودتان باید ببینید.

کلی مهمان شهید علمدار شده بودند؛ کاندیداهای مجلس هم آمده بودند اما چون دیدند امشب میزبان کس دیگری است و بزرگ مجلس آنها نیستند دوام نیاوردند و ترجیح دادند جای دیگری برای تبلیغ بروند‎.

 

*شهدا منشور بصیرت هستند

حجت‌الاسلام والمسلمین احسان بی‌آزار تهرانی که سخنران این مراسم بود با اشاره به اینکه عزت و اقتدار نظام اسلامی به برکت رشادت شهداست، گفت: حرکت پیامبر (ص) در مسیر بصیرت بود و خوشا به حال شهدایی که رفتند و در این مسیر ماندگار شدند.

وی با بیان اینکه درباره شهدا نمی‌توان زیاد گفت، اظهار کرد: وقتی امام راحل این شهدا را تربیت کردند و جوانان به مرحله بصیرت رسیدند، پیران به بصیرت جوانان غبطه خوردند.


بی‌آزار تهرانی با اشاره به سخنان شهید بهشتی درباره بچه‌های جبهه که گفتند این بچه‌ها یک شبه ره صد ساله رفتند، افزود: امام خمینی (ره) فرمودند من وقتی به وصیت‌نامه شهدا نگاه می‌کنم غبطه می‌خورم.

وی با اعلام اینکه شهدا منشور بصیرت هستند، ادامه داد: اوج مقام دنیایی شهید علمدار فرمانده یک گردان بود اما با شهادتش تبدیل به علمدار بصیرت شدند و این اوج مقام این شهید را پس از شهادت نشان می‌دهد و افتخاری است که ایشان همچنان در موقعیت‌های حساس میدان‌دار هستند.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: ما هرچه داریم به برکت فداکاری شهدا و ایثارگران است و باید خدمت به خانواده این افراد را در اولویت کاری خود قرار دهیم.

بی‌آزار تهرانی با اشاره به اینکه ظواهر در حال تغییر کردن است، گفت: با توجه به فتنه‌های گذشته و پیش‌رو، اگر کسی نسبت به ولایت فقیه علامت سئوال داشت باید دقت کنیم چرا که کسانی که درباره شورای رهبری حرف می‎زنند هدف آنها ضربه زدن به اصل ولایت فقیه است و باید در این زمینه حساس بود.

 *نمی‌شود عکس شهدا را بزنیم ولی در مسیرشان حرکت نکنیم

وی با اعلام اینکه راه رسیدن به بصیرت توجه به ظاهر و روح است، بیان داشت: ‎در روزگاری هستیم که هیچ چیز جای چیز دیگر را نمی‌گیرد و هر کس قرار است به بصیرت برسد باید در مسیر ولایت و  طریق عشق و علاقه را در وجود حضرت عباس (ع) ببیند.

 این استاد حوزه بر ضرورت داشتن بصیرت و جریان‌شناسی در انتخابات تاکید کرد و گفت: اگر قرار است افراد را بشناسید باید اطرافیان آن را شناخت چون چهره‌های که در کنار افراد حضور دارند ملاک مهمی هستند.

وی با بیان اینکه مردم در 9 دی عده‌ای را منکوب کردن و این مسله با بصیرت محقق شد، اضافه کرد: دفاع از ارزش‌های انقلاب نشان‌دهنده زنده بودن راه شهیدان است.

بی‌آزار تهرانی با اشاره به اینکه خیلی‌ها اگر بخواهند در مسیر شهدا بمانند محرومیت ظاهری پیدا می‌کنند، تصریح کرد: نمی‌شود عکس شهدا را بزنیم ولی در مسیرشان حرکت نکنیم، پس اگر در این راه قرار گرفتیم با بصیرت گام برداریم.

وی در پایان گفت: در عصر مدرنیته نمی‌شود که تنها به ظاهر توجه کرد،‎ تیپ، ساختار و سبک زندگی‌مان باید همسو به آرمان‌های انقلاب باشد تا در راهی که انتخاب کردیم پایدار بمانیم.


منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار