استاندار مرکزی اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به پایان سال و ایام نوروز و بعد از آن ماه مبارک رمضان باید ستاد تنظیم بازار نسبت به استمرار توزیع کالاهای اساسی به منظور کنترل قیمت‌ها تمهیدات لازم را بیندیشد.
کد خبر: ۱۰۲۲۰۷۶
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۰ 12 January 2022

 

به گزارش تابناک مرکزی،فرزاد مخلص‌الائمه روز چهارشنبه در ستاد تنظیم بازار استان مرکزی، افزود: مقابله با احتکار کالاهای اساسی به خصوص در بازار منتهی به شب عید و ماه مبارک رمضان از سوی دستگاه‌های اجرایی مرتبط با جدیت پی گرفته شود.
استاندار مرکزی گفت:با توجه به حذف احتمالی ارز ترجیحی تمامی دستگاه‌های مسئول باید توجه داشته باشند که احتکار عمده به خصوص از سوی تولیدکنندگان در استان مرکزی وجود نداشته باشد.
وی ادامه داد: احتمال دارد استان مرکزی در اسفندماه وارد شرایط سخت کرونایی و پیک ششم شود، لذا تاثیرگذاری در شبکه بازار و اصناف نیز وجود دارد که مسئولان و فرمانداران باید تمهیدات لازم برای حفظ آرامش بازار بیندیشند.
مخلص‌الائمه بیان کرد: فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد تنظیم بازار باید در اظهار نظرها حداکثر دقت را داشته باشند که منجر به التهاب بازار نشوند و امیدآفرینی و نشاط را در دستور کار خود قرار دهند.
وی تاکید کرد: باید تمهیداتی اندیشیده شود که ضمن نظارت گسترده بر توزیع و کنترل قیمت کالاهای اساسی، شهروندان احساس نکنند که بازار امنیتی شده که این مهم نیز مشکلات جدیدی را به دنبال خواهد داشت.
استاندار مرکزی نسبت به تامین حقوق و مزایای بازرسان از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تاکید کرد و گفت: همه دستگاه‌ها باید برای تنظیم بازار شب عید و ماه مبارک رمضان مشارکت جدی داشته باشند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی هم گفت: ۶۰۰ تن برنج وارداتی با قیمت مصوب در نقاط مختلف این استان در حال توزیع است و مشکلی در خصوص این کالای اساسی وجود ندارد.
علی صفری افزود: مجموع زنجیره تولید و توزیع محصولات کشاورزی به سازمان جهاد کشاورزی واگذار شده که اقدام موثری در راستای تنظیم بازار است.
وی یادآورشد: استان مرکزی در تولید محصولات کشاورزی و دام و طیور هیچ مشکلی ندارد و در صورت استفاده از همه ظرفیت‌ها، تولیدات استان بیشتر از آن میزانی که اکنون تولید می‌شود، خواهد بود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: از ابتدای دی ماه تاکنون یک میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شده که تا پایان دی‌ماه به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه می‌رسد و در صورت تداوم این شرایط در بهمن و اسفند، در بازار شب عید و ماه مبارک رمضان مشکلی وجود نخواهد داشت.
صفری بیان کرد: با توجه به اینکه مرغداران از نهاده‌های دولتی استفاده می‌کنند، مرغ با قیمت مصوب ۳۱۰ هزار ریال عرضه می‌شود اما اکنون این محصول با بهای کمتری در اختیار مصرف کننده قرار می‌گیرد.
وی افزود: به لحاظ اینکه دامداران در تولید گوشت قرمز، کمتر از ۴۰ درصد نهاده دولتی دریافت می‌کنند، قیمت مصوب ندارد اما در فرآیند تولید و توزیع آن مشکلی در استان مرکزی وجود ندارد.
معاون بازرگانی و تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی هم گفت: در ۹ ماهه نخست امسال در بحث واردات ذرت دامی رتبه اول را داشتیم که این واردات به 2 میلیارد و ۳۵۳ میلیون دلار رسید.
اصغری افزود: واردات دانه سویا تراریخته به کشور، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار بوده که برای روغن دانه آفتابگردان و یا سایر روغن‌ها یک میلیارد و ۱۰۳ میلیون دلار واردات انجام شد.
معاون بازرگانی و تجارت خارجی سازمان صمت استان مرکزی با اشاره به محدودیت واردات کالا به دلیل شیوع بیماری کرونا، عدم ترخیص کالا از گمرک ادامه داد: ساختار ملی برای کالاهای اساسی تعیین شده و بر این اساس، نیاز گوشت مرغ کشور ماهانه ۲۱۰ هزار تن است که ۱۹۰ هزار تن در داخل کشور تامین و ۲۰ هزار تن نیازمند واردات است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار