به گزارش خبرنگار تابناک از اراک-حجتالاسلام والمسلمین سید حسن ربانی امروز در جلسه شورای زکات استان در سالن جلسات امیرکبیر استانداری مرکزی با اشاره به امر پرداخت زکات مال گفت: خداوند امر پرداخت زکات را در کنار فریضه امر نماز قرار داده است که خدا میفرمایند: «کسی که نماز بخواند و زکات مال خود را پرداخت نکند نماز او مورد قبول نخواهد بود».
وی افزود: خداوند عبادت خود را امر کرده است، اما در کنار شکر پروردگار باید احترام به والدین نیز انجام شود و اگر کسی نماز بخواند، اما والدین خود را تکریم نکند شکر او مورد قبول نخواهد بود، همچنین خداوند به امر تقوا نیز اشاره کرده و در کنار این نیز به امر صلهرحم نیز اشاره کرده و فرموده: «اگر کسی صلهرحم نکند امر به تقوا نیز نکرده است».
رئیس شورای زکات کشور بیان کرد: وظیفه ما این است که در کنار مسائل عمران و آبادانی به مسئله فرهنگسازی و تبیین فرهنگ زکات بپردازیم که باید امر زکات در جامعه نیز فرهنگسازی و برای مردم تبیین شود.
ربانی با بیان اینکه زکات به فرد فقیر تعلق نمیگیرد بلکه به کسی میرسد که نصاب لازم رسیده باشد خاطرنشان کرد: احیای فریضه زکات امری بسیار ضروری است که برکات فراوانی دارد و این امر مهم وعده خداوند است.
وی در پایان تصریح کرد: زکات بهعنوان یک فریضه الهی جنبه آبادانی و عمران در جامعه دارد و باید این مهم توسعه یابد، در استان مرکزی باید فصلی یکبار شورای زکات تشکیل شود، ائمه جمعه نقش هدایتگری و نظارتی دارند که باید مسائل شورای زکات را در شهرستانها پیگیری کنند.
انتهای پیام/ع