آنجفی در برنامه گفتگوی ویژه شبکه افتاب گفت: کمبودی در تامین گوشت قرمز و سفید در استان مرکزی نداریم.
وی افزود: با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز میزان مصرف گوشت مرغ نسبت به مدت مشابه سال قبل در استان ۶ درصد افزایش پیدا کرده است و متوسط روزانه مصرف گوشت مرغ در استان ۱۶۰ تن است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: گرمای هوا در استانهای گرمسیری و کاهش شدید جوجه ریزی، کاهش وزن آوری جوجهها و تلفات جوجه یکی از علتهای اصلی افزایش قیمت است که به دلیل خلا تولید تعادل قیمت دچار مشکل میشود.
آنجفی در پایان یاداور شد: سومین استان تولید کننده گوشت قرمز هستیم و تقریبا 70 درصد مازاد بر نیاز مصرف داریم.
استان مرکزی با وجود صنعتي بودن در زمره 10 استان نخست كشور در بخش كشاورزي است كه 90 هزار بهره بردار شامل 20 درصد شاغلان استان در اين حوزه فعال هستند.