رییس گروه بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ورود بیش از حد اتباع خارجی می تواند احتمال شیوع وبا را افزایش دهد و عدم رعایت موازین بهداشتی در مصرف آب و غذا در فصل تابستان می تواند به این مهم دامن بزند.
کد خبر: ۱۰۵۱۷۹۵
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۴ 20 June 2022

 

به گزارش تابناک مرکزی، دکتر علی منصوری افزود: بیماری های منتقله از آب و غذا بیماری هایی هستند که از خوردن غذا و نوشیدنی های آلوده ناشی می شوند.
وی یادآورشد: در فصل تابستان افزایش مسافرت، افزایش مصرف غذا در بیرون از منزل و استفاده از غذاهای آماده طبخ منجر به افزایش شیوع بیماری های‌ منتقله از آب و غذا می شوند.
وی اضافه کرد: علائم و نشانه‌ های بالینی در اغلب بیماری ‌های منتقله از غذا شامل اسهال، تهوع، استفراغ و دردهای شکمی است.
دکتر منصوری تاکید کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های منتقله از آب و غذا، شستن دست‌ها قبل از تهیه غذا و یا هنگام سرو و مصرف غذا و همچنین پس از هر بار اجابت مزاج، استفاده از توالت‌های بهداشتی، استفاده از آب سالم و بهداشتی و عدم استفاده از آب‌های ناسالم برای آشامیدن توصیه می شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار